uitmuntende omstandigheden voor uw kostbare vracht

Meubeltransport

 

meubeltransport

internationaal

Met onze ruime ervaring in internationaal transport zijn wij dé specialist in meubeltransport. Zo rijden we wekelijks op een groot aantal Europese landen zoals Duitsland, Denemarken, Zwitserland, België, Engeland, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Ierland, Oostenrijk en natuurlijk Nederland.

Wij zijn specialist in het afleveren van een enkele fauteuil of kast op één adres, maar ook grote partijen bezorgen wij met net zo veel zorg. Of het nu gaat om één voetenbankje naar Klagenfurt of 100Cbm naar Glasgow, wij tekenen ervoor!

 

meubeltransport

techniek en uitrusting

Omdat meubeltransport vraagt om specifieke middelen, zetten wij luchtgeveerde auto’s in, die voorzien zijn van hydraulische laadkleppen en dubbele laadvloeren.

Tijdens het transport vermijden we het onderling contact tussen uw meubels door het juiste bevestigingsmateriaal en dekens te gebruiken.

Dankzij een talfix wand (oorspronkelijk uit de confectievervoer) in onze wagen, brengen wij eenvoudig op iedere gewenste hoogte een extra vloer aan. Zo benutten wij het volume van de wagen optimaal.

De binnenkant van onze wagens is voorzien van een hardhouten vloer, die na aflevering ook nog gewaxt wordt. Uitmuntende omstandigheden voor uw kostbare vracht.

Zorg en aandacht

 

meubeltransport

zorg en aandacht

Meubels verdienen zorg en aandacht tijdens het transport. Ze zijn tenslotte met zorg en aandacht ontworpen en geproduceerd én worden met de grootste zorg geselecteerd door uw klant. De dienstverlening van VSW Expeditie sluit exact aan bij de kwaliteit die u levert. Onze medewerkers doen hun werk met heel hun hart.

Transport van kostbare stukken is voor ons geen aparte dienstverlening, want elk meubeltransport is kostbaar. Van kleinmeubelen tot het vervoer van kostbare zitmeubelen, VSW Expeditie zorgt dat uw meubeltransport en distributie soepel verlopen. Omdat we nét dat beetje meer aandacht hebben voor u en uw product.

 

meubeltransport

track & trace

Met de nieuwste technieken voorzien wij u online van realtime informatie over de afleverstatus van de zending.

Dank zij de boordcomputer met scanner in onze wagens, downloadt u de ondertekende vrachtbrief via onze online portal al binnen 3 minuten na levering! Uw administratie is hiermee altijd up to date.

Zorg, aandacht, innovatie én onze ‘white glove service’ staan garant voor een optimale klantbeleving. Zowel bij u als bij uw klant.

 

meubeltransport

meubelopslag

Als u een ruime opslagcapaciteit zoekt voor uw meubels, zoek dan niet verder. Maar liefst 15.000 m2 groot is ons magazijn. Warehousing, orderpicking en physical distribution, maar ook een volledig geautomatiseerde voorraadadministratie: wij regelen alles voor u. Van een eenmalige inboedelopslag tot een ‘constant floating stock’, bankstellen op karren of kleinmeubelen in stellingen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?