het belangrijkste van de muziek staat niet in de noten

Pianotransport

 

pianotransport

internationaal

Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is om pianotransport op de juiste manier te verzorgen. Dat is de reden dat wij voor gerenommeerde fabrikanten van piano’s, orgels, vleugels, violen en keyboards hun instrumenten mogen distribueren. Dankzij onze jarenlange ervaring excelleren wij hierin. Onze klanten ervaren dat dagelijks. 

Wij hebben alle technische voorzieningen in huis voor een soepele afwikkeling van pianotransport en distributie. Maar het allerbelangrijkste is dat we het met heel ons hart doen. Wij slagen erin om nét een stap meer te doen voor u en uw product. Ervaar het zelf!

 

pianotransport

techniek en uitrusting

Het pianotransport kan plaatsvinden vanuit onze meer dan 15.000 m2 grote opslagruimte. Optimaal geklimatiseerd en voorzien van een elektronisch vochtbeheersingssysteem, dus veilig voor uw instrumenten. U kunt onbezorgd vertrouwen op soepel transport dankzij:

  • luchtgeveerde auto’s met hydraulische laadkleppen
  • dubbele laadvloersystemen
  • aangepast verpakkingsmateriaal
  • een maximaal volume van maar liefst 80 piano’s per auto

Indien gewenst, leveren wij grote aantallen per land af, maar ook een enkele piano of een viool bezorgen wij met de grootste aandacht en zorg op één adres. Of het nu gaat om een vleugel naar Berlijn of 80 piano’s naar Dublin, wij staan voor u klaar.

Zorg en aandacht

 

uitzonderlijke opdrachtgevers

Naast regulier transport verzorgen we ook uitzonderlijke transporten. Om die reden staan onder andere het North Sea Jazz Festival en de International Piano Contests op onze referentielijst.

Daarnaast zijn we trots op de diversiteit van onze opdrachtgevers. Van Japanse, Chinese, Duitse en Engelse pianofabrieken tot internationaal bekende artiesten. Ze weten ons allemaal te vinden. En dat koesteren wij.

 

geconditioneerde opslag

Wilt u grotere hoeveelheden piano’s of andere muziekinstrumenten opslaan? Ons geklimatiseerde magazijn leent zich daar uitstekend voor. Desgewenst houden wij voorraad voor u en verzorgen wij de distributie vanuit onze locatie naar elke willekeurige plek op de wereld. Uw instrumenten staan veilig bij ons en worden met zorg vervoerd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?