thuis in transport

Home delivery

 

home delivery

wij bezorgen geluksmomenten

Na het bestellen van een meubel begint voor uw klant het grote wachten. De voorpret die leidt tot het hoogtepunt: de bezorging van de nieuwe bank, tafel, kast of stoelen. Met onze ‘white glove service’ zorgen wij ervoor dat dit echt een geluksmoment wordt voor u en uw klant. Home delivery is onze specialiteit; niet alleen zorgen wij voor een excellente klantbeleving op het bezorgadres, wij ontzorgen u ook wat betreft planning en levering. Dat scheelt u een heel wagenpark en logistieke medewerkers.

 

home delivery

white glove service

Met deze speciale service ontzorgen wij u van A tot Z. Niet alleen maken we de bezorgafspraak met de klant, maar onze medewerkers brengen uw delicate goederen desgewenst tot op de uiteindelijke plaats van bestemming. Onze service is veelomvattend: inclusief inhuizen, uitpakken en klein montage. Dit alles met de spreekwoordelijke witte handschoen: toonbeeld van onze kwaliteit en zorg. Natuurlijk nemen wij al het verpakkingsmateriaal mee. We laten uw klant achter met de nieuwe aankoop én met een tevreden glimlach.

geluksmomenten thuisbezorgd

 

home delivery

opslag

Onze meer dan 15.000 m2 grote opslagruimte is de locatie van waaruit we het transport verzorgen. Al uw meubelen staan hier volledig geklimatiseerd en met de voordelen van een elektronisch vochtbeheersingssysteem. Het vervoer verloopt altijd optimaal dankzij onze ervaren en meedenkende specialisten in home delivery.

Het spreekt voor zich dat u als retailer het transportgedeelte van uw bedrijf het liefst uitbesteedt aan een specialist. VSW Expeditie is die specialist in het opslaan en bezorgen van meubelen bij de consument thuis. Wij bieden u complete ontzorging van het leveringstraject:

  • goederen ontvangen
  • controleren
  • consolideren
  • organiseren en orderpicken
  • planning
  • levering

Alles is bij ons in goede handen. U bespaart hierdoor op een eigen wagenpark en kunt vertrouwen op een goede en volledige afhandeling.

 

home delivery

innovatie

Met de nieuwste technieken voorzien wij u online van realtime informatie over de afleverstatus van de zending.

Dank zij de boordcomputer met scanner in onze wagens, downloadt u de ondertekende vrachtbrief via onze online portal al binnen 3 minuten na levering! Uw administratie is hiermee altijd up to date.

Zorg, aandacht, innovatie én onze ‘white glove service’ staan garant voor een optimale klantbeleving. Zowel bij u als bij uw klant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?