opslag, distributie en orderpicking

Warehousing

 

warehousing

15.000 m2 geklimatiseerde ruimte

U bent zuinig op uw meubels. Wij ook. Dus als u zelf niet de mogelijkheid heeft om uw voorraad op te slaan, verzorgen wij dat voor u. U kunt vertrouwen op volledig geïsoleerde opslag in onze ruim 15.000m2 grote geklimatiseerde ruimte. Voor intern transport en opslag van meubelen hebben we uiteraard speciale voorzieningen. Hoe wilt u uw meubels aanvoeren, over de weg of per spoor? Wilt u de goederen aanleveren per container? Ook deze afhandeling verzorgen wij. Het kan allemaal.

Dat we precies weten wat goed is voor uw meubels, bewijzen we in alles. Zo zijn al onze laadportalen met kussenafsluiting volledig ‘weerdicht’. De vochtbeheersing in de opslagruimte is elektronisch gereguleerd. Bovendien is er intensieve en betrouwbare bewaking. Nog meer service: voor de organisatie van de distributie kunt u gebruikmaken van het computersysteem van VSW Expeditie. Dat noemen wij pas opslag, distributie en orderpicking with a heart!

 

warehousing

meubelopslag

Als specialist in de meubelbranche hebben wij een ruime opslagcapaciteit voor deze producten. U kunt bij ons onder andere terecht voor warehousing, orderpicking en physical distribution. Met VSW Expeditie kunt u alle kanten op. Van een eenmalige inboedelopslag tot een ‘constant floating stock’, bankstellen op karren of kleinmeubelen in stellingen: wij begrijpen wat u zoekt. Onze volledig geautomatiseerde voorraadadministratie helpt u snel en vakkundig verder.

opslag, distributie en orderpicking

 

warehousing

piano-opslag

Voor u als producent of importeur kan het een uitdaging zijn om grotere hoeveelheden piano’s of andere muziekinstrumenten op te slaan. Voor ons is dat geen enkel probleem. Sterker nog: wij zijn gespecialiseerd in langdurige opslag van muziekinstrumenten. Ideaal als u op één vast punt in Europa voorraad wilt houden. Wij zijn in dat geval uw magazijn en distributiecentrum in één. Onze opslagruimtes zijn volledig geïsoleerd en geconditioneerd. Bovendien kunt u rekenen op intensieve en betrouwbare bewaking.

Benieuwd naar onze werkwijze in pianotransport? U leest er hier meer over.

 

warehousing

opslag home delivery

Het spreekt voor zich dat u als producent, importeur óf retailer het transportgedeelte van uw bedrijf het liefst uitbesteedt aan een specialist. VSW Expeditie is die specialist in het opslaan en bezorgen van meubelen bij de consument thuis. Wij bieden u complete ontzorging van het leveringstraject:

  • goederen ontvangen
  • controleren
  • consolideren
  • organiseren en orderpicken
  • planning
  • levering

Alles is bij ons in goede handen. Daardoor heeft u geen eigen wagenpark nodig en kunt u vertrouwen op een goede en volledige afhandeling. Lees hier meer over onze home delivery service.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?